Etusivu

Hinnat

Kurssityyppiset kerhot: Kurssityyppisten koulukerhojemme hinta on 70 euroa/kerholainen (sis. ALV 24 %). Hintaan sisältyy 10 laskennallista kerhotuntia (à 45min), 36-sivuinen hauskasti kuvitettu kerhovihko, oppimista tukevat interaktiiviset tehtävät ja automaattinen osanotto-oikeus kausittaiseen suklaashakkiarvontaan, jossa arvotaan kaikkien Shakkilinnan kerholaisten kesken Dammenbergin suklaatehtaan valmistamia suklaashakkeja. Suklaashakin myyntihinta on 26 euroa/kpl. Niitä voi ostaa myös putiikistamme. Laskennallisella kerhotunnilla tarkoitetaan sitä, että kerho voidaan pitää myös esimerkiksi kahdeksana 60 minuutin kerhotuntina, joka on suosituin kerhoformaattimme. Kerhoihimme voi yleensä tulla tutustumaan ilmaiseksi ilman sitoumuksia. Kerhomaksusta lähetetään muutaman kerhotunnin jälkeen lasku sähköpostin liitteenä.

Jatkuvat kerhot: Järjestämme kerhoja myös erillisten sopimusten mukaan, jolloin kerho voidaan sopia pidemmille ajanjaksoille (esim. syys- tai kevätlukukausi) tai jatkuvaksi kerhoksi kouluvuoden aikataulujen mukaan. Tällöin sopimuksen ohjenuorana pidetään kurssityyppisten kerhojemme hinnoittelua. Kerhon hinta noudattaa joko kiinteää tuntiveloitusta tai määräytyy kerholaisten läsnäolojen perusteella. Näiden kerhojen kerhomaksut laskutetaan parin kuukauden väein.

Muuta: Joidenkin koulujen vanhempainyhdistykset ovat tukeneet toimintaamme osallistumalla kerhomaksuihin valitsemallaan osuudella. Kerhoa koululleen toivovan kannattaa ottaa selvää, toimiiko koululla aktiivinen vanhempainyhdistys, joka saattaisi haluta tukea kehittää ja koulutyötä tukevaa kerhotoimintaa. Kerhoa koululleen toivovan kannattaa lähettää sähköpostia Tampereen seudulla Mika Karttuselle ja Helsingin suunnalla Antti Virtaselle (etunimi.sukunimi@shakkilinna.fi). Toki voitte myös soittaa.

© Shakkilinna  |  info @ shakkilinna . fi