Etusivu

Yleistä

Shakkilinna järjestää kerhotoimintaa pääasiassa Tampereen ja Helsingin seudulla, mutta meillä on kerhoja myös Jyväskylässä ja Kuopiossa. Kerhomme ovat pääasiassa alaluokkalaisille, mutta voimme järjestää kerhoja myös esikoululaisille tai vanhemmille koululaisille sekä aikuisille ja muille ryhmille.

Käynnistämme uusia kerhoja kysynnän mukaan, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä, jos koululla ei vielä toimi Shakkilinnan kerhoa. Yhteyttä kannattaa ottaa myös yksittäisen oppilaan tapauksessa, sillä tilaa voi löytyä jo käynnissä olevista kerhoista.

Shakkilinnan kerhotunnit ovat hauskoja, mielenkiintoisia ja samalla kehittäviä. Kerhoharjoitteiden laadinnassa on huomioitu tarkoin, että jokaiselle kerholaiselle tarjotaan heidän kykyjään vastaavia haasteita ja mahdollisuuksia onnistumisen elämyksiin. Shakkilinnan kerhoissa saa tehdä pieni? keksintöjä jokaisella kerhotunnilla.

Monipuolisten kerhotuntiemme aikana kerholaiset pääsevät tietysti myös soveltamaan oppejaan pelilaudan äärellä. Koulukerhotoiminnan tarkoituksena ei ole kouluttaa kerholaisista huipputason shakinpelaajia, vaan antaa hyvä ja hauska kerhoympäristö, jonka avulla voi kehittää keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä sekä muita opiskeluissa ja arkielämässä hyödyllisiä ajattelutaitoja.

Yhteystietomme löytyvät täältä!

Lista vireillä olevista kerhoistamme

© Shakkilinna  |  info @ shakkilinna . fi