Etusivu

Tervetuloa Shakkilinnaan!

Shakkilinnan vaki

Shakkilinna pyörittää shakkikerhoja kouluilla, tuottaa opetusmateriaaleja shakkikerhojen tarpeisiin ja järjestää koulutuspäiviä shakin opetuksesta kiinnostuneille.

Koululaisille tarjoamme kehittävän ja hauskan kerhoympäristön, missä shakin avulla opitaan tärkeintä elämässä vaadittavaa taitoa - ajattelutaitoa. Shakkilinnan kerhotunneilla jokainen oppilas saa onnistumisen elämyksiä ja omia kykyjään vastaavia hauskoja ja mielenkiintoisia haasteita! Miksi harrastaa shakkia? -osiosta löydät lisää shakin eduista, joita tukevat useat tutkimustulokset.

Shakin harrastajille tarjoamme Suomen parasta valmennusmahdollisuutta joko valmennusryhmissä tai henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennukseen ovat yhtä lailla tervetulleet niin shakin vasta-alkajat kuin mestaritason shakkaajat. Shakkilinnan pedagoginen ote nauttii arvostusta Suomen Shakkiliiton ja Tammer-Shakin taholta, sillä Shakkilinna on vastannut Suomen Shakkiliiton valmennusryhmien vetämisestä syksystä 2011 alkaen ja Tammer-Shakin juniori-iltojen toteutuksesta kesästä 2011 lähtien.

Koulukerhojen ohjaajille tarjoamme laadukkaimmat kerhomateriaalit, joiden avulla kokematon kerho-ohjaaja pääsee alkuun ja kokenut saa uutta sisältöä ja vinkkejä kerhotunteihinsa.

Suomen laadukkaimmista oppimateriaaleista, shakin opetuksesta ja valmennuksesta vastaavat moninkertaiset shakin Suomen mestarit: matematiikan opettaja Heikki Lehtinen ja kauppatieteiden maisteri Mika Karttunen. Tarkemmat esittelyt meistä löydätte kohdasta Shakkilinnan väki.

Shakkilinna on mukana myös yleisötapahtumissa, joissa kehittävää harrastusmahdollisuutta voidaan tuoda näkyville. Olemme kehittäneet tapahtumiin esimerkiksi Live-shakkikamppailua, shakkisuunnistusta ja erilaisia aktiiviratoja.

Shakkilinna on vastaus, jos koululle tarvitaan shakkikerhoa tai oppimateriaaleja, shakkivalmennusta tai kerho-ohjaaja koulutusta tai kehittävää tekemistä teemapäiviin, leireille ja muihin tapahtumiin. Olemme mielihyvin muussakin mukana, jos se tukee kehittävää harrastamista.

© Shakkilinna  |  info @ shakkilinna . fi | Tampere