Etusivu

Yleistä

Shakkilinna järjestää shakin koulukerhoja Pirkanmaan alueella. Kerhomme ovat pääasiassa alaluokkalaisille, mutta voimme järjestää kerhoja myös esikoululaisille tai vanhemmille koululaisille sekä muille ryhmille.

Käynnistämme uusia kerhoja kysynnän mukaan, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä, jos koulullasi ei vielä toimi Shakkilinnan kerhoa. Yhteyttä kannattaa ottaa myös yksittäisen oppilaan tapauksessa, sillä tilaa voi löytyä jo käynnissä olevista kerhoista.

Shakkilinnan kerhotunnit ovat hauskoja ja mielenkiintoisia mutta samalla kehittäviä ja haastavia. Kerhoharjoitteiden laadinnassa on huomioitu tarkoin, että jokaiselle kerholaiselle tarjotaan heidän kykyjään vastaavia haasteita ja mahdollisuuksia onnistumisen elämyksiin.

Monipuolisten kerhotuntiemme aikana kerholaiset pääsevät tietysti myös soveltamaan oppejaan pelilaudan äärellä. Koulukerhotoiminnan tarkoituksena ei ole kouluttaa kerholaisista huipputason shakinpelaajia, vaan auttaa heitä shakin avulla kehittämään keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä sekä muita opiskeluissa ja arkielämässä hyödyllisiä taitoja.

Yhteystietomme löytyvät täältä!

Lista vireillä olevista kerhoistamme

© Shakkilinna  |  info @ shakkilinna . fi | Tampere