Etusivu

Yleistä

oppimateriaalit

Shakkilinna tuottaa Suomen koulukerhoille kohdennettuja oppimateriaaleja ja myy muita kerhoissa tarvittavia välineitä, kuten shakkilautoja ja -nappuloita.

Materiaaliemme tuottamisen ydinajatus on, että koululaisshakin oppiminen tulee olla hauskaa ja myös suunnitellun leikin kautta voidaan oppia. Värikkäästi kuvitetut materiaalimme sisältävät monipuolisia harjoitteita ja mielenkiintoisia kevennyksiä, mikä erottaa ne selkeästi perinteisistä - aikuisen näkökulmasta tehdyistä - shakkioppaista, joista koululaisten on liian helppoa olla kiinnostumatta.

Kaikissa materiaaleissamme on paljon eritasoisia tehtäviä, jotka takaavat onnistumisen elämyksiä ja sopivia haasteita eri kehitysvaiheissa oleville kerholaisille. Opettajan oppaat sisältävät jokaisen luvun tuntisuunnitelman, mallivastaukset sekä pedagogisia vinkkejä, jotta shakillisesti kokemattomalla kerho-ohjaajallakin olisi riittävän yksityiskohtaiset ohjeet onnistuneiden kerhotuntien pitämiseen.

Valmiiden tuotteidemme lisäksi voimme tuottaa tiettyyn tarkoitukseen räätälöityjä materiaaleja tilaajan toiveiden mukaisesti. Annamme mielellämme lisätietoja oppimateriaaleistamme.

Muitten tuotteiden valikoimassa on myös ajateltu koulushakkikerhojen tarpeita. Pieni valikoimamme on tarkoin valittu. Myymme esimerkiksi hintaansa nähden markkinoiden laadukkainta shakkisettiä ja parhaista raaka-aineista valmistettuja tamperelaisen suklaatehdas Dammenbergin suklaashakkeja.

muut tuotteet

Kaikki tuotteet tilataan ilmoitamalla meille sähköpostilla:

  • Mitä tuotteita ja kuinka paljon niitä tilaatte
  • Osoite, jonne tilaus toimitetaan
  • Tilaajan/maksajan nimi

Laitamme laskun tulemaan sitten, kun tiedämme toteutuneet lähetyskulut, jotka riippuvat tilauksen koosta. Lasku lähetetään mieluiten sähköpostin liitetiedostona.

© Shakkilinna  |  info @ shakkilinna . fi | Tampere