Hinnat


Järjestämme erityyppisiä kerhoja, ja niiden hinnoittelu vaihtelee kerhomuodon mukaan. Yleisin kerhomuotomme on kurssityyppinen kerho, jonka hinnoittelu on selitetty seuraavassa kappaleessa. Teemme kerhosopimuksia myös muiden kerhotoimintaa järjestävien tahojen kanssa, joita ovat esimerkiksi kaupungit, koulut ja vanhempainyhdistykset. Tuolloin hinnoittelu on tapauskohtaista ja riippuu yhteistyön muodosta.

Kurssityyppiset kerhot: Kurssityyppisen kerhon perusosan hinta on 70 euroa/kerholainen (sis. ALV 24 %). Kerhoon voi tulla yhdelle kerhotunnille tutustumaan ilmaiseksi ilman sitoumuksia, ja vasta toinen osallistumiskerta katsotaan sitoutumiseksi kerhotoimintaan ja perusosan maksamiseen. Kerhon perusosan hintaan sisältyy 8 kerhotuntia (à 60 min), 36-sivuinen hauskasti kuvitettu kerhovihko täynnä tehtäviä, harjoituksia ja oppeja, oppimista tukevat interaktiiviset tehtävät ja automaattinen osanotto-oikeus kausittaiseen suklaashakkiarvontaan, jossa arvotaan kaikkien Shakkilinnan kerholaisten kesken Dammenbergin suklaatehtaan valmistamia suklaashakkeja. Niiden myyntihinta on nettikaupassamme 26 euroa/kpl. Kerhon perusosasta lähetetään lasku sähköpostin liitteenä yleensä muutaman kerhotunnin jälkeen. Usein kerhoa jatketaan perusosan 8 kerhotunnin jälkeen joustavasti kauden loppuun saakka läsnäoloperusteisena. Tämän loppukauden osalta kerhokerran hinta on 7 euroa/kerholainen (sis. ALV 24 %), ja loppukaudesta lähetetään erillinen lasku kauden jälkeen sähköpostin liitetiedostona, kun läsnäolojen määrä on selvillä. Kauden loppuosaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Jos kerhotunnit järjestetään 45 minuutin pituisina, hinta suhteutetaan joko siten, että kurssiin kuuluvia perusosan kerhotunteja on 10 kappaletta ja hinta 70 euroa tai kerhotunteja on 8 kappaletta, mutta kerhon peruosan hinta on 55 euroa. Läsnäoloperusteisena jatkuvan kerhon kerhomaksut ovat 45 minuutin kerhon tapauksessa 5 euroa/kerholainen.

Muuta: Joidenkin koulujen vanhempainyhdistykset ovat tukeneet toimintaamme osallistumalla kerhomaksuihin valitsemallaan osuudella. Kerhoa koululleen toivovan kannattaa ottaa selvää, toimiiko koululla aktiivinen vanhempainyhdistys, joka saattaisi haluta olla mukana järjestämässä kehittävää ja koulutyötä tukevaa kerhotoimintaa. Kerhoa koululleen toivovan kannattaa lähettää sähköpostia Tampereen seudulla Mika Karttuselle, Helsingin suunnalla Antti Virtaselle ja Porvoon seudulla Petri Kulmalalle (etunimi.sukunimi@shakkilinna.fi). Toki voitte myös, yhteystietomme löydätte kohdasta Shakkilinnan väki.

© Shakkilinna | info @ shakkilinna . fi