Muut tuotteet

Kaikki tuotteet tilataan ilmoittamalla sähköpostilla (osoitteeseen info@shakkilinna.fi):

 • Mitä tuotteita ja kuinka paljon niitä tilaatte
 • Osoite, jonne tilaus toimitetaan
 • Tilaajan/maksajan nimi

Laitamme laskun tulemaan sitten, kun tiedämme toteutuneet lähetyskulut, jotka riippuvat tilauksen koosta. Lasku lähetetään mieluiten sähköpostin liitetiedostona. Mikäli tilaus on arvoltaan yli 150 euroa, toimitamme sen teille ilman toimituskuluja.


Tästä listaus ja linkit eri tuotteisiin:

Suklaashakki

Shakkisetti

Shakkikello

Shakkikirja: Suomalainen pikashakin mytologia – viiden minuutin shakkia

Shakkikirja: 2000-luvun shakkistrategia (PAINOS LOPPUUNMYYTY!)


Shakkikirja: Suomalainen pikashakin mytologia – viiden minuutin shakkia ( ISBN 978-952-94-0786-6 )

Shakkilinnan opettajan Mika Karttusen uusin kirja (2018, 50 sivua) opettaa kaiken oleellisen pikashakista ja perehdyttää lukijan suomalaiselle pikashakkikulttuurille tyypillisiin sanontoihin ja ilmiöihin.

Takakannen teksti: Pikashakki on aina ollut suomalaisille erityisen rakas shakin muoto. Jokakesäinen joukkuepikashakin Suomen mestaruus -kilpailu houkuttelee satoja pelaajia yhteen hakkaamaan pikapeliä koko viikonlopun. Näin on ollut jo vuosikymmeniä. Tällainen viehtymys pikashakkiin on kansainvälisestikin ajatellen ainutlaatuista.

Pikapelien ohessa vaihdetaan perinteisesti vanhoja viisauksia ja keksitään uusia. Niihin oikealla tavalla perehtymällä voi päästä jo hyvin lähelle pikashakin perimmäistä olemusta. Kaikesta sanotusta ei kuitenkaan ole opiksi, sillä pikashakkiin kuuluu huumori – myös erityisen hurtti sellainen. Mikä sitten on totta? Mikä tarua? Tätä tiedon ja uskomusten vyyhtiä lähti purkamaan pikashakin 12-kertainen Suomen mestari Mika Karttunen, joka toimii teoksessa oppaanamme.

Karttunen on pelannut tuhansia pikashakkipelejä itse, keskustellut paljon muiden mestareiden kanssa aiheesta sekä kuunnellut pikashakissa vaikuttaneiden kertomuksia ja kokemuksia vuosikymmenten varrelta. Mukaan on tarttunut hurja määrä tietoa, tarinoita ja lentäviä lauseita, jotka ovat aiemmin siirtyneet sukupolvelta toiselle vain suullisena perimätietona.

Kirjan hinta on 15 euroa (sis. ALV 10%). Postitettuihin kirjoihin lisätään toimituskulut.

Shakkikirja: 2000-luvun shakkistrategia ( ISBN 978-952-68254-1-0 )

Shakkilinnan opettajan Mika Karttusen kirjoittama kirja (2015, 210 sivua) avaa shakkistrategian salat.

Takakannen teksti:Seitsenkertainen shakin Suomen mestari Mika Karttunen tuo shakkistrategian 2000-luvulle selkeällä ja havainnollistavalla tavalla. Kirjan opit perustuvat klassisen shakkistrategian tukipilareille, mutta niiden merkityksiä ja painotuksia on päivitetty kilpashakin nykytilan vaatimuksia vastaavaksi. Lähtökohtana on maailman kärjen yleisin pelaajatyyppi – dynaaminen asemapelaaja.

Kirjassa pureudutaan strategisten teemojen ytimeen selittämällä auki mestaripelejä ja antamalla esimerkkejä, kuinka pelaajan tulisi ajatella strategisia päätöksiä vaativissa tilanteissa. Havainnollistavat esimerkit, mielenkiintoiset mestaripelit ja jokaisen luvun lopussa oleva tehtäväosio strategisine kysymyksineen antavat mahdollisuuden nauttia shakin opiskelusta.

Karttusella on peliansioidensa lisäksi pitkä shakkipedagoginen tausta. Hän on opettanut sadoille koululaisille shakin säännöt, valmentanut Suomen huippujunioreita ja laatinut valmennusta ja opetusta varten tuhansia harjoitteita ja shakkitehtäviä. 2000-luvun shakkistrategia avaa strategian ytimen ainutlaatuisella tavalla sekä shakin opettajan että kilpapelaajan näkökulmasta.

Kirjan hinta on 20 euroa (sis. ALV 10%). Postitettuihin kirjoihin lisätään toimituskulut. PAINOS LOPPUUNMYYTY.

Suklaashakki: Syö vastustajasi laudalta!

suklaashakki

Tässä mainio joululahjaidea shakin ystävälle! Suklaashakki on suomalaista allergiavapaata laatutyötä suoraan suklaatehdas Dammenbergilta!

Nappulat vastaavat turnauspeleissä käytettävää nappulakokoa, joten syötävää riittää, vaikka pelattaisiin joukkuepeli.

Suomen mestarin ja kansainvälisen mestarin kommentti: Yllätyin positiivisesti, että näillä nappuloilla voi itse asiassa pelata shakkia. Vastustajan nappuloiden syöminen ei ole koskaan ollut näin makoisaa.

Suklaashakit saa nyt meiltä shakinystävän allennettuun hintaan 28 euroa/kpl (sis. ALV 14%). Dammenbergin omassa nettikaupassa suklaashakin hinta on 34,5 euroa.

Toimitusaika on Tampereen alueella muutama päivä, muualle postinkulun mukaan. Itse noudettuna shakkaamaan pääsee jo samana päivänä. Postitettuihin paketteihin lisätään postituskulut.

Tämä hyvin muotoiltu nappulasarja on kevyesti painotettu, mikä takaa vakaat nappulat ja hyvän pelattavuuden.

Shakkisetti

Kätevän kokonsa puolesta setti sopii erinomaisesti koulukerhojen käyttöön, sillä sen 43 cm x 43 cm lauta mahtuu mainiosti pienemmillekin pöydille tai pulpeteille. Lauta on rullattava malli, hyvin suoristuvaa ja kestävää muovia (vinyyliä).

Kaiken kaikkiaan tämän shakkisetin hinta vs. laatu -suhde on paras, mitä markkinoilta löytyy. Siksi se onkin paras valinta ensimmäiseksi shakkilaudaksi ihan kenelle tahansa tai vaikka kakkoslaudaksi mökille!

Nappulasarja + lauta on 12 euroa (sis. ALV 24%). Postitettuihin paketteihin lisätään postituskulut.

Shakkikello, DGT 2010

DGT 2010 on erittäin laadukas shakkikello, jollaisilla pelataan myös monet kansainväliset shakkiturnaukset. Digikelloissa on eroja, eikä pelkkä hinta ole hyvä kriteeri ostopäätöstä tehdessä. DGT-kellonvalmistaja on hyvästä syystä maailman shakkiliitto FIDE:n hyväksymä, sillä se valmistaa luotettavia ja kestäviä shakkikelloja. Kun ostat kerralla DGT 2010 -kellon, niin sinun ei tarvitse katua ostopäätöstä jälkeenpäin.

DGT 2010 sisältää kaikki käytetyimmät pitkän pelin, nopean shakin ja pikashakin aika-asetukset sekä mahdollisuuden säätää itse manuaalisesti sopiva miettimisaika. DGT-shakkikelloa voi käyttää kätevästi myös muissa ajanmittausta vaativissa peleissä, sillä se sisältää kaikkiaan 36 erilaista aika-asetusta.

DGT 2010-shakkikellon hinta on 69 euroa (sis. ALV 24%). Mukaan tulee myös patterit.

  • Suomi
  • English
 • Tiedotteet megaphone

 • 16.1.2021

  Kevätkauden kerhotarjonta selvinnee tammi-helmikuun aikana. Seuraavista kerhoista on kuitenkin jo tietoa:

  Kilpakerho 17.1. alkaen

  Joka iikka -kerho 18.1. alkaen (Tampere)

   

  16.1.2021

  Shakkilinnan valmennuspäiviä järjestetään tammikuussa pienryhmille neljässä eri tasoryhmässä.

   

 • © Shakkilinna | info @ shakkilinna . fi