Shakkikerhot


Shakkilinna järjestää kerhotoimintaa pääasiassa Tampereen, Helsingin ja Porvoon seuduilla. Kerhomme ovat pääasiassa alaluokkalaisille, mutta järjestämme kerhoja myös esikoululaisille tai vanhemmille koululaisille sekä aikuisille ja muille ryhmille.

Käynnistämme uusia kerhoja kysynnän mukaan, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä, jos koululla ei vielä toimi Shakkilinnan kerhoa. Usein kerhon järjestämistä edistää se, että kerhotoiminnasta kiinnostunut esittää vaihtoehdon myös koulun ja vanhempainyhdistyksen suuntaan.

Shakkilinnan kerhotunnit ovat hauskoja, mielenkiintoisia ja samalla kehittäviä. Kerhoharjoitteiden laadinnassa on huomioitu tarkoin, että jokaiselle kerholaiselle tarjotaan heidän kykyjään vastaavia haasteita ja mahdollisuuksia onnistumisen elämyksiin. Shakkilinnan kerhotunneilla pääsee oivaltamaan aina jotain uutta.

Monipuolisten kerhotuntiemme aikana kerholaiset pääsevät tietysti myös soveltamaan oppejaan pelilaudan äärellä. Koulukerhotoiminnan tarkoituksena ei ole kouluttaa kerholaisista huipputason shakinpelaajia, vaan antaa hyvä ja hauska kerhoympäristö, jonka avulla voi kehittää keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä sekä muita opiskeluissa ja arkielämässä hyödyllisiä ajattelutaitoja.

Shakkilinnalla on toimintaa myös kilpashakin pelaajille. Järjestämme tavoitteellisesti shakkia harjoitteleville Kilpakerhoja, joissa shakilliset tavoitteet ovat koulukerhoja huomattavasti korkeammalla. Kilpakerho antaa lapsille ja nuorille hyvät edellytykset harrastaa shakkia myös kilpailumielessä. Kilpailumielessä shakkia harrastavien kannattaa tutustua myös valmennusmahdollisuuksiimme.

Yhteystietomme löytyvät täältä!

Lista vireillä olevista kerhoistamme

  • Suomi
  • English
 • Tiedotteet megaphone

 • 3.6.2022

  Kesän shakkileiri järjestetään 1.-5.8. (Tampere)

  3.6.2022

  Syyskauden 2022 kerhotarjonta selvinnee elokuun aikana. Seuraavista kerhoista on kuitenkin jo tietoa:

   

  Kilpakerho 15.8. alkaen (Tampere)

   

  Joka iikka -kerho 16.8. alkaen (Tampere)

   

  Kaikenikäisten shakkiharrastajien kerho alkaa 6.9. Tampereella.

   

  Nettishakkikerho alkaa 7.9.2022!

  3.6.2022

  Mika Karttusen keväällä 2022 julkaistu shakkikirja:

  Lyhyt videoesittely

  Esite

  Kirjan sisällysluettelo

   

   

 • © Shakkilinna | info @ shakkilinna . fi